Αγαπαμε το Γερμανο μας

Ο αρχιτέκτονας του έπους της Εθνικής του 2004,Ότο Ρεχάγκελ σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι τυχερός που προπόνησε τη συγκεκριμένη ομάδα και εμφανίστηκε χαρούμενος που τη συναντά ξανά στο πλαίσιο του φιλικού με την Inter Forever.

Αρχικά, μίλησε για την παρουσία του στο φιλικό της Εθνικής με την εκλεκτή της Ίντερ: «Ναι, ναι μου έλειψε. Είναι η μεγάλη χαρά για εμένα που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να κερδίσουμε». 

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν είναι σε καλή κατάσταση οι παίκτες της «γαλανόλευκης» απάντησε; «Αυτό θα φανεί στο παιχνίδι». Για την αγάπη που εισπράττει η Εθνική από τον κόσμο: «Είναι πολύ ωραίο που πήγαμε στα σχολεία και έγιναν χαρούμενα τα παιδιά». 

Στη συνέχεια έκανε… ντρίπλα για το γεγονός ότι είναι στο βασικό σχήμα του φιλικού ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος δεν είναι στην αρχική ενδεκάδα όταν ήταν ο Γερμανός προπονητής. «Είναι πρώτης κλάσεως οργανωτής και τον έχουμε στην ενδεκάδα για να τροφοδοτεί Παπαδόπουλο και Χαριστέα», απάντησε. 

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στην ιστορική επιτυχία που σημείωσε το 2004 η Εθνική με αυτόν στο τιμόνι της ομάδας τόνισε: «Όλοι οι συνάδελφοι προσπαθούμε για το σωστό, είχα την τύχη να προπονώ μια πολύ καλή ομάδα και φθάσαμε σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία. Εκείνο το διάσημα ήμουν έμπειρος προπονητής και ήξερα ότι γράψαμε ιστορία». 

Για το γεγονός ότι όταν ήταν προπονητής οι παίκτες του ήταν νεαροί και τώρα παλαίμαχοι… «Τους είπα ότι η καλύτερη ηλικία είναι μέχρι τα 35 που είσαι ενεργός ως ποδοσφαιριστής, μετά ξεκινάει η πραγματική ζωή. Εξαρτάται από αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για το γεγονός ότι δεν είναι σε άλλη θέση. Ίσως να είναι σημαντικοί για τα τμήματα Υποδομών. Είναι είδωλα για τους νεαρούς παίκτες. Για παράδειγμα θα ήταν ιδανικός ο Τσιάρτας για να τους δείξει πώς να χτυπούνε τα φάουλ», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός. 

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο και το ισχύει σε επαγγελματικό επίπεδο είπε: «Ελπίζω να μείνω υγιής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!