Type Here to Get Search Results !

The Dark Tower - Matthew McConaughey GR SUBS

Με τους Idris Elba και Matthew McConaughey

Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο Μαύρος Πύργος του Stephen King, η φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. 

Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey). 

Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Σκηνοθεσία: Nikolaj Arcel
Σενάριο: Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Anders Thomas Jensen, Nikolaj Arcel
Βασισμένη στα βιβλία του: Stephen King

Παίζουν: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Jackie Earle Haley


Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα τηλεοπτικά spots για τη νέα της ταινία The Dark Tower, την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Stephen King, The Gunslinger, του 1982, ο οποίος συνέχισε την ιστορία για 30 χρόνια με 7 ακόμα βιβλία. 


Ωστόσο παρόλες τις ομοιότητες, η ταινία θα τραβήξει το δικό της δρόμο σε σχέση με τα βιβλία. Στα νέα clips εξηγεί την ιστορία των δύο χαρακτήρων, του Roland και του Man in Black.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad