Tο κινηματογραφικό ντεμπούτο του James Hetfield

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χέτφιλντ κάνει εμφάνιση σε οθόνη, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα υποδυθεί χαρακτήρα.

O τραγουδιστής της πασίγνωστης   μπάντας των Metallica, συμπρωταγωνιστεί με τους Ζακ Έφρον και Λίλι Κόλινς στο θρίλερ «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile».


Θα υποδυθεί τον αξιωματικό Μπομπ Χέιγουορντ «ένα βετεράνο αστυνομικό που έκανε περιπολίες σε αυτοκινητοδρόμους και ο οποίος ήταν το πρώτο όργανο της τάξης που συνέλαβε τον Μπάντι, το 1975, ζητώντας του να κάνει στην άκρη το αυτοκίνητό του και ανακαλύπτοντας εργαλεία για διάρρηξη στο πορτ μπαγκάζ. Αλλά, σοφά, υποψιάστηκε πολλά περισσότερα», σύμφωνα με την ανακοίνωση από την παραγωγή της ταινίας.

 Δεν του είναι άγνωστος και ο Τζο Μπέρλινγκερ, που είναι στο τιμόνι της ταινίας. Ο σκηνοθέτης είχε ετοιμάσει το ντοκιμαντέρ για τους Metallica, «Some Kind of Monster». Αλλά και το ντοκιμαντέρ «Paradise Lost», στο οποίο έπαιζε το συγκρότημα.

«Έχοντας στην πλάτη μου ώρες στα παρασκήνια με τον Τζέιμς και τους υπόλοιπους Metallica, έχω από κοντά εμπειρία της χαρισματικής και ισχυρής παρουσίας του» δήλωσε, στο The Rolling Stone, ο Μπέρλινγκερ. «Ήταν φυσικό να κουβαλήσει την ίδια δύναμη και μαγνητισμό σε έναν ρόλο, άρα όταν συμφώνησε να είναι στην ταινία ενθουσιάστηκα» συνέχισε.

Ανάμεσα στο υπόλοιπο καστ βρίσκονται οι Τζον Μάλκοβιτς, Τζιμ Πάρσονς, Χάιλυ Τζοέλ Οσμέντ, Λίλι Κόλινς, Κάγια Σκοντελάριο και Τζέφφρεϊ Ντόνοβαν.

Για την ιστορία, ο Μπάντι δικάστηκε για φόνο το 1979, ενώ λίγο πριν την εφαρμογή της θανατικής ποινής που του επιβλήθηκε, ομολόγησε ότι διέπραξε 30 φόνους σε επτά πολιτείες κατά την τετραετία 1974-1978.

Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία προβολής της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Comment without Hesitation!